Har du spørsmål?
Vi tar gjerne en prat med deg​

Besøksadresse

Dyrmyrgata 35, 3611 Kongsberg

Finn en av våre ansatte

Øyvind Holm

Daglig leder
Øyvind Holm er ansatt som Adm. direktør fra august 2014.
Han er utdannet Bedriftsøkonom BI, og har tilleggsutdannelse i finansielle emner fra NHH.
Øyvind har bred ledererfaring med resultatansvar innen eiendomsutvikling og finansforvaltning fra ledende stillinger i Opplysningsvesenets fond / Clemens Eiendom, Norcap Eiendom, SND Invest, Norske Liv, Norfond og Halden Sparebank.
Mer info

Mikkel Myrvold

Leder for eiendomsutvikling
Mikkel Myrvold er ansatt som Leder for eiendomsutvikling fra september 2017.
Han er utdannet ved Anleggslinjen, Drammen Tekniske Fagskole og har ved siden av yrkeskarrieren løpende gjennomført en rekke kurs med relevant tilleggsutdanning.
Mikkel har tidligere jobbet i NCC, Asplan Viak, Estatia Resort, Isachsen Entreprenør og Veidekke. Han har 15 års erfaring fra byggeplass med store prosjekter, 5 års erfaring som prosjekterende ingeniør i tillegg til mange års erfaring med eiendomsutvikling. Mikkel har praktisk erfaring innen stikning, prosjektledelse, prosjektering, prosjekteringsledelse, anbudsarbeid og eiendomsutvikling.

Mer info

Anne Ribberud

Leder for arealplanlegging
Anne Ribberud er ansatt som Leder for Arealplan fra januar 2020.
Hun er utdannet Landskapsarkitekt MNLA og har studert Landskapsarkitektur med studieretning Regional planlegging på Norges Landbrukshøgskole (1996).
Anne har jobbet i Asplan Viak og senere 17 år i egen praksis med planlegging av boligområder, hytter, tettstedsutvikling og større terrenginngrep.
Mer info

Kristian Grimnes

Prosjektleder
Kristian Grimnes er ansatt som Prosjektleder fra januar 2020.
Han er utdannet Byggingeniør – Teknisk samfunnsplanlegging ved Høgskolen i Bergen i 2009.
Kristian har etter endt utdannelse jobbet 10 år som Ingeniør i Rambøll Norge. Fra tidligere har han også sju års praktisk erfaring fra anleggsbransjen som maskinfører.
Mer info

Synne Østby Nygård

Prosjektutvikler
Synne Østby Nygård er ansatt som Prosjektutvikler fra november 2017.
Hun er utdannet Eiendomsmegler med Bachelor i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI og innehar meglerautorisasjon. Hun har også eksamen i økonomiske fag fra Jönköping International Business School.
Synne har tidligere jobbet 5 år som Eiendomsmegler i DNB Eiendomsmegling og Utleiemegler hos Leie-bolig AS for privat og proffmarkedet.
Mer info