Under utvikling
Boligutvikling

Minihus – Kampestad Terrasse

Flotte og svært arealeffektive Minihus beliggende i et sentrumsnært boligområde. Umiddelbar nærhet til skog og friarealer med et stort utvalg av fine turterreng!

Status

Under utvikling

Størrelse

BRA 32m2 og 40m2

Hustype

Minihus

Bussholdeplass

Vibehaugen - ca. 0,6 km

Sentrum

Kongsberg sentrum - ca. 2 km

Kunne du tenkt deg å bo i et Minihus?

Kampestad Terrasse ligger nord på Raumyr og grenser mot Doppesvingen og Hengsleveien i vest og nord og mot Sulusåsen i nord og øst.
Området er svært attraktivt som boligområde, på østsiden av Lågen, med gode solforhold, kort vei til sentrum og til naturområder.

Minihusene vil bli bygget i det nedre feltet. Her kommer 10 hus på ca. 39 m2 BTA/32 m2 BRA og 10 hus på ca. 51 m2 BTA/40 m2 BRA. Begge husene vil i tillegg ha hems med ca. 17 m2 gulvareal og fast trapp opp. Det største huset kommer med to soverom. Hvert hus får sitt eget avgrensede uteareal samt delvis overbygget platting ved inngangspartiet. Minihusene leveres «nøkkelferdig» / innflyttingsklart.

Feltet for Minihus vil også inneholde et felleshus på ca. 100 m2, med kjøkken, forsamlingslokale, garderober, boder og redskapsbod. Dessuten et «hotell» med to rom som kan leies av gjester. Felleshus og «hotell» vil bli eiet av sameiet som skal etableres for Minihusene.

Informasjon

  • Adkomst Fra Drammensveien ta inn på Baneveien og videre inn på Gamle Bævergrendvei og Kampestadveien.

Last ned dokumentasjon

Ønsker du å få siste nytt om ​Minihus – Kampestad Terrasse rett i innboksen din?

Meld deg på ved å legge til din e-post. Vi holder deg oppdatert.

Vil du vite mer om en av våre tomter?

Vi tar gjerne en prat med deg!

Øyvind Holm