KTS, Statsbygg og Kongsberg kommune har i fellesskap utarbeidet områdeplanen for Edvardsløkka. Planen legger til rette for bygging av moderne omsorgsboliger og et bydelssenter med nærservicetjenester, næringsareal og nye boliger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Har du spørsmål så hører vi gjerne fra deg.

Eller send oss en melding

Bilder fra Venåsveien

Bilder fra Edvardsløkka

Bilder fra Hvittingfoss industriområde

Bilder fra Efteløt

Bilder fra Gamlegrendåsen Terrasse

Bilder fra Kampestad

Vil du vite mer om denne boligen ?

Kongsberg Tomteselskap står kun for salg av tomtene og eventuelt grunnarbeidet. Når det gjelder boligforslagene tar du direkte kontakt med leverandøren av forslagene du vil vite mer om.

Når det gjelder den boligen du nå klikket på så er det ABChus som er leverandør. Ta kontakt med André nedenfor så hjelper han deg videre.
Lykke til !

André Stabæk

Teamleder og boligkonsulent

Eller ønsker du at vi skal kontakte deg ?

Hva med andre boligmodeller ?

Forslagene for hver enkelt tomt er kun ment som forslag slik at du raskt skal kunne få en oversikt over hva som er mulig på våre tomter. Dersom du ønsker andre bolig modeller kan du kontakte leverandørene direkte og de kan vise deg flere alternativer.

Det er heller ikke byggeklausul på noen av våre tomter så hvis du ønsker en bolig fra en leverandør som ikke er listet på våre sider så står du fritt til å velge andre. 

Hva er inkludert i prisen ?

For at du skal kunne sammenligne har vi bedt alle leverandørene inkludere det samme i sine prisforslag. Under kan du se hva som er med i regnestykkene.

Byggesøknad

Det er medregnet kostnader til arbeidet med normal byggesøknad uten dispensasjoner. 

Kommunale gebyrer

De kommunale gebyrene er ikke medregnet i prisene fra bolig leverandørene, og er en kostnad tomtekjøper betaler direkte til kommunen. Disse inkluderer søknadsgebyr, utstikking/oppmåling og tilknytningsavgifter til vann og avløp. Her bør du beregne en kostnad på ca kr. xx.xxx.

Rigg og drift

Alle kjente kostnader til rigg og drift slik som avfallshåndtering, brakke osv er medregnet.

Byggestrøm

Byggestrøm varierer i stor grad fra prosjekt til prosjekt og er derfor ikke medregnet i prisene.

Oppmåling/utstikking

Kostnader til oppmåling og utstikking er medregnet i prisene.

Fundamentering/støp av såle

Støp av såle er medregnet i prisene. Dersom tomten krever underetasje er også murarbeidet med dette medregnet. (med unntak av støttemurer etc.)

Utvendig ferdiggrad

Prisene inkluderer alt materiell og arbeid til utvendig ferdigstillelse. Det inkluderer ett strøk med maling, takstein/annen taktekking, taknedløp, og lovpålagt snøsikring. Det er medregnet montert pipeløp innenfor himling, men er ikke medregnet peisovn. Balkonger over bakken er medregnet, mens markterrasser er ikke medregnet.

Rørlegger

Utvendig VA ligger i prisen for grunnarbeid. I husleveransen er det medregnet alt arbeid og materiell fra bunnledningen. Dette inkluderer bad, kjøkken og vaskerom.

Elektriker

Det er medregnet et komplett elektrisk anlegg i henhold til standarden NEK400. Varmekabler i bad er medregnet. Ytterligere utvidelser som gulvvarme, spotter, etc kommer i tillegg.

Ventilasjon

Det er medregnet et komplett ventilasjonsanlegg for boligen.

Bad

Det er medregnet komplette bad med membran, gulv og vegger med fliser eller annen overflatebehandling. Det er medregnet inventar som dusj, evt badekar, innredning, armatur, etc. Det er lagt til grunn en normal standard.

Kjøkken

Det er medregnet et komplett kjøkken med innredning og kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og avtrekksvifte. Omfanget av kjøkkeninnredningen skal tilsvare det som vises på leverandørens tegninger på nettsidene deres.

Innvendig overflater

Det er medregnet ferdigbehandlede vegger og tak, samt laminat eller parkettgulv der det ikke er våtrom eller flislagte gulv.

Snøbrøyting/vinterarbeid

Dette kan variere avhengig av årstid man velger å bygge huset etc, og det er derfor ikke regnet inn evt kostnader til snøbrøyting/vinterarbeid. Ta dette opp med boligleverandørene direkte.

Bilder fra Rødshøgda